Πώς ξεκίνησαν όλα

Η AGRO.POLY ήταν το όνειρο μιας ομάδας νέων ανθρώπων που οραματίστηκαν να εισάγουν ένα ανώτερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και σχεδιασμού για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας και τις Επιτραπέζιες Ελιές.

Το όνειρό τους πραγματοποιήθηκε το 2013, όταν ίδρυσαν μια 100% Ελληνική εταιρεία για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στην ημιαγροτική περιοχή της Πύλου, στο μικρό χωριό Παππούλια της Πελοποννήσου. Μεγάλες όπως και το όραμά τους, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης καλύπτουν μια έκταση 5 στρεμμάτων.

Υψηλής Ποιότητας Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιεί την εταιρία από τον ανταγωνισμό στη Μεσόγειο, αλλά και παγκοσμίως, είναι η μονάδα παραγωγής της, που διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, καθιστώντας έτσι δυνατή την παρασκευή άριστης ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιόλαδου Κωρονέικής ποικιλίας.

Ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα είναι ότι η επιχείρηση παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες σε εξατομικευμένες ανάγκες μέσω της παραγωγής και εμφιάλωσης προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, όπως για παράδειγμα ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες επιλέγουν την ποικιλία ελιάς και τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους και δημιουργούν το δικό τους εκλεκτό λάδι ιδιωτικής ετικέτας, που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και έχει εξαιρετικές διατροφικές ιδιότητες.

Εξαγωγές Γνήσιου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου & Επιτραπέζιων Ελιών

Για την AGRO.POLY αποτελεί δέσμευση ο σεβασμός στην εμπιστοσύνη των πελατών της, η ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης για Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, επιτραπέζιες ελιές, και η προσφορά αγαθών που εγγυώνται την υψηλή και διαρκώς βελτιούμενη ποιότητα της μάρκας THALEA.